Aangepaste tafel

 

Uw aangepaste tafel gemaakt door Fell ITC

Je hebt een duidelijk idee van de tabel die u wilt in uw huis. Ideeën u niet missen , maar hebben nog steeds om ze uit te voeren .
Geen problem Fell ITC ondersteunt zijn klanten. Onze ervaring stelt ons in staat om het product van uw verbeelding te realiseren , van eenvoudig tot complex .

Fell ITC , de mogelijkheden zijn eindeloos ... Vormen , kleuren, materialen , moet u alleen dromen en je can ontwerper improviseren.
Of u nu een eigen , decorateur of interieurontwerper , we luisteren naar persoonlijke projecten , met onze ervaring van 40 jaar in de aangepaste ijzerwerk .

 

 

Een aangepaste tafel : een wereldwijd project

Wij realiseren uw projecten van A tot Z als dat uw wens . Mengsels van stoffen zijn uiteraard mogelijk . Metaal, glas , hout, steen , ook al is , uiteraard , de structuur moet altijd metaal zijn, want zoals je kunt zien , dit is onze specialiteit .
Wij stellen voor om ons te contacteren via onze contact pagina , of u een formulier , druk uw wens en wij zullen snel contact met u op om al uw vragen te analyseren, en zorgen voor een offerte.

 

 

Een aangepaste tabel : deelproject

Je hebt al een plaat van glas, steen of een ander je wilt storten op een metalen structuur , geen probleem , contact met ons op en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw wens en op de materialen die u wilt een voor u werkt : afmetingen, materialen , ... We zijn blij om uw project zo efficiënt te realiseren mogelijk .

 

 

Een aangepaste tafel : Van wat je heeft

U wilt uw tabel te maken van metalen voorwerpen die je bezit, bijvoorbeeld, boorpijp , etc. Nogmaals, de mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen u ook helpen bij dit soort projecten . Nogmaals , ontact met ons op met een volledige aanvraag , en we komen snel terug naar je alle analyseren haalbaarheid van uw project .

 

 

Een tabel die wordt gehouden : een reparatie indien nodig

Je hebt een metalen tafel waar u houden , maar helaas is beschadigd , geef ons uw reparatie verzoek , zullen wij u zeker vragen enkele details , een foto indien mogelijk en zullen wij graag reparatie van uw tafel in de mogelijk ...

 

En voor al uw ijzerwerkprojecten kunt u contact opnemen met Ferronnerie Fell. We realiseren al uw aangepaste metalen projecten. Aarzel niet om onze site te bezoeken.