Afdruk

Fell ITC 317 Chaussée de Huy B-1325 Chaumont Gistoux

BTW-nummer : BE0693578605

RPR Nivelles

Intellectueel eigendom

Alle illustraties, steunen , op de site zijn eigendom van Fell ITC en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of opgeslagen op enige andere wijze of voor een ander doel dan die inherent zijn aan het online overleg pagina . De pagina's van de afdruk Fell ITC website is toegestaan.

Verantwoordelijkheid

Fell ITC is niet verantwoordelijk voor eventuele virus dat zou zijn op de website fell-itc.com , ondanks de genomen controlemaatregelen.

De bescherming van gegevens

Fell ITC respecteert de privacy van alle bezoekers van deze site. Fell ITC verzamelt geen persoonlijke gegevens die niet spontaan werd overgebracht. Als de bezoeker zich aanmeldt om informatie te ontvangen via e-mail, zei Fell ITC bezoeker maakt om hun persoonlijke gegevens op te slaan in een database met het oog op geautomatiseerd klantenbeheer en marktonderzoek te bereiken. In elke e-mail communicatie, zal de bezoeker in staat zijn om verder te weigeren verzenden van informatie. Als de bezoeker zich inschrijft om informatie te ontvangen via de post, heeft het de mogelijkheid om dergelijke gegevens te verstrekken die enkel voor het verwerken van zijn specifieke verzoek of leveren aan de toekomst andere informatie. In het laatste geval de bezoeker toelaat Fell ITC hun persoonlijke gegevens op te slaan in een database om geautomatiseerd klantenbeheer en marktonderzoek bereiken.

Toepasselijk recht en jurisdictie : het Belgisch recht is van toepassing op deze website en deze Algemene Voorwaarden.